Silos

Silo's voor veevoeder

De veevoedersilo’s waar wij mee werken zijn de glasvezel versterkte polyester silo’s van Hollandsche IJssel (HY). Ze hebben reeds jarenlang ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige silo’s. De cilindervormige rompdelen worden gemaakt door computergestuurde spuitwikkelmachines. Door gebruik te maken van deze technologie kunnen zij gladde, naadloze silo’s maken met een spiegelgladde binnenkant. Er blijft geen voer aan de wanden hangen. HY heeft een groot aantal types silo’s in haar assortiment. We geven u graag advies welke silo voor uw stallen de meest geschikte is. Klik hier om een afspraak te maken.

Keuze uit diverse onderstellen voor uw silo

Per silo is er keuze uit diverse onderstellen. Alle onderstellen zijn 4 poots onderstellen van gegalvaniseerd staal. De variatie zit in het type draagringen, bijvoorbeeld polyester of staal. U kunt tegen meerprijs zelf de Ral kleur van de silo bepalen, standaard zijn de silo’s transparant met een wit dak.

Silo’s extra isoleren

Als optie is het mogelijk om de silo’s extra te isoleren tegen koude. Hiervoor wordt de silo door middel van een sandwichconstructie dubbelwandig gemaakt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het