Varkensstalinrichting

Vleesvarkens stalinrichting, gezond groeien in de perfecte stal

Vleesvarkensstallen dienen zo ontworpen en gebouwd te worden dat de varkens zich er goed voelen en zich optimaal ontwikkelen. Een gezond groeiend vleesvarken brengt u als varkenshouder het beste rendement per kilo. Wij ontwerpen de vleesvarken stalinrichting op basis van uw doelstellingen gecombineerd met onze ervaring. Wilt u horen hoe wij over de mogelijkheden voor uw stallen denken? Neem contact met ons op en we komen graag uw situatie bekijken en bespreken.

Opbouwhokken voor vleesvarken stallen

Voor onze opbouwhokken voor vleesvarkens gebruiken we RVS buizenframes in combinatie met kunststof wanden. Voor de vloer kan gekozen worden uit een aantal vloersystemen. Van gietijzeren stalroosters tot gegalvaniseerd stalen driekantroosters en kunststof roosters van polypropyleen. Onze opbouwhokken zijn ideaal toe te passen voor groepshuisvesting, maar ook eenvoudig aan te passen voor tijdelijke individuele huisvesting.

Varkensvoedersystemen voor brijvoer en droogvoer

Er zijn twee methoden voor het voeren van uw vleesvarkens, droogvoer of brijvoer. Voor beide methoden bieden we de beste voedersystemen . Grofit droogvoersystemen zijn perfect in te stellen voor ieder varkens. Er is een scala aan enkel en dubbelzijdige systemen beschikbaar. De Grofit systemen voldoen aan de eisen voor de MIA & VAMIL regelingen . Voor het brijvoer kunt u kiezen voor voeren in de trog of via de Stalko systemen. Met Stalko systemen kunt u het brijvoer én droogvoer exact doseren, automatisch en een systeem met klep. Verlies van morswater behoort tot het verleden. De Stalko brijvoersystemen zijn grotendeels gemaakt van RVS dus gegarandeerd duurzaam. De Stalko voedersystemen zijn rug aan rug aan te sluiten. Er zijn varianten mogelijk met combivoederbakken, zowel voor biggen als voor vleesvarkens.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het