Varkensstalinrichting

De inrichting van een varkensstal is minder eenvoudig dan het klinkt. Bij Rijk van Dam weten we dat al jaren, we kunnen u er dan alles over vertellen. Omdat ieder bedrijf anders werkt en iedere stal anders is gebouwd, komen we graag even bij u op bezoek om kennis te maken met de mensen en het bedrijf. Alleen dan kunnen we een goed advies geven over de beste stalinrichting voor uw varkens. Wilt u kennismaken? Klik dan hier voor ons contactformulier of bel ons direct !

Stalinrichting voor varkens

Elke stalinrichting is net weer anders. Dat komt bijvoorbeeld door het gebouw, is het nieuwbouw of gaat het om renovatie? Daarnaast bepalen het soort dieren dat u fokt de routing en inrichting van de varkensstal. Heeft u een vermeerderingsbedrijf of zeugenhouderij dan heeft u behoefte aan een dekstal , een drachtige zeugen stal , een kraamstal en een biggenstal voor de gebruiksvarkens. Een vleesvarkens bedrijf heeft juist weer een opfokstal met groepsruimtes voor de opgroeiende biggen nodig. Een gesloten bedrijf maakt gebruik van al deze soorten stallen. In de twintig jaar die we actief zijn in de sector, weten we welke inrichting ieder type bedrijf nodig heeft. Op basis van uw wensen ontwerpen we samen met u de beste stalinrichting voor uw varkensstal. Van elke soort stal hebben we een aantal foto’s om u een indruk te geven van ons werk.

Roostervloersystemen voor varkensstallen

Voor elke stal kunnen wij de juiste vloer leveren. Van een driekantrooster voor optimale mestdoorlaat tot automatisch hoogte verstelbare vloeren voor zeugen met biggen. Elk soort varkens kan de juiste vloer krijgen die het nodig heeft. Als de situatie het vraagt zelfs een vloer met vloerverwarming of juist vloerkoeling.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het