Kalverstalinrichting

Kalverstallen voor rose vleeskalveren

Onze kalverstallen voor rosé vleeskalveren worden meestal gemaakt van verzinkt stalen buizenframes. Echter door te kiezen voor RVS is het mogelijk om de stal over te schakelen naar witvleeskalveren.

Een investering die bij het verschuiven van de markt zeker lonend is. Het stevige buizenframe wordt voorzien van een verstelbare nekbuis. Naast het feit dat de stal op deze manier “meegroeit” met het kalf, maakt deze keuze het ook mogelijk het gehele front van de stal te verwijderen wanner een kalf verwijderd moet worden. Meer weten over onze stallen voor rosévlees kalveren? Klik hier voor onze contactpagina.

Azobé vloerroosters

Voor de vloeren in de kalverstallen gebruiken we Azobé hout. Om het uitglijden van de dieren te voorkomen kunnen de vloerrooster worden uitgerust met aluminium antislipregels. De drinkwatervoorziening bestaat uit drinkbakken aan de voorzijde van de stallen. Eventueel uitgerust met drinknippels en een drinkwater verwarmingssysteem. Er kan verwarmd worden door middel van een ketel, echter er zijn afhankelijk van uw stal meerdere keuzes mogelijk. Wijzigen in ontwerp is eenvoudig, al onze stallen zijn maatwerk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het