Drinksystemen

Zoveel als er over diervoeder wordt gesproken, zo weinig wordt er over het water gezegd. Terwijl de drinksystemen voor de dieren cruciaal zijn. Een koe of varken zonder water sterft immers binnen een paar dagen. In onze filosofie is de drinkwatervoorziening voor dieren minstens zo belangrijk als de voedersystemen. Per stal , diersoort of fokprogramma kan er verschil zitten in de drinkbakken, het water managementsysteem of de rondpompsystemen. We geven u er graag advies over. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Watervoorziening voor varkens

Wij monteren Suevia drinkbakken voor watervoorziening in de varkensstallen. Door gebruik van drinkbakken met schalen van volledig geëmailleerd gietijzer, RVS of kunststof. Per type schaal is er een ruime keuze in bijtnippels, sproeinippels of stiftventielen. Alle drinkbakken en toevoersystemen zijn betrouwbaar, duurzaam en vuil werend. De waterafgifte is instelbaar via stelschroeven of sproeiers.

Kalveren drinkbakken

De Suevia drinkbakken voor kalveren zijn gemaakt van gietijzer met een emaille laag, RVS of van kunststof. De drinkbakken kunnen worden voorzien van een druklepel of een staafventiel. Een drinkbak met staafventiel heeft als voordeel dat er minder snel voerresten in achterblijven en dus makkelijker zijn in het onderhoud. Voor startkalveren  zijn de drinkbakken met lokwaterdrempel ideaal om het water drinken snel aan te leren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het