(Biologische) geitenstal

Op het gebied van geitenboeren is een ontwikkeling zichtbaar richting duurzame en biologische stallen. Wij realiseren daarom ook biologische geitenstallen die gemaakt zijn volgend de Europese richtlijnen die gelden voor het productieproces van biologische producten. Bekijk gerust een aantal voorbeelden van onze bio stallen voor geiten of neem contact op voor een afspraak.

Opkomst van de geitenbranche

De afgelopen jaren zijn geitenstallen steeds meer in opkomst. Door de professionalisering van geitenboeren, zijn stallen groter en effectiever geworden. Ditzelfde geldt ook voor onze biologische geitenstallen. We denken graag met u mee om duurzame en slimme systemen te integreren in de stalinrichting. Denk aan efficiënte watervoorziening en innovatieve voerdersystemen. Onze stalinrichtingen voor geiten worden speciaal voor u op maat ontworpen. Afhankelijk van uw wensen worden de stallen vaak al in onze eigen werkplaats gemaakt. We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Duurzame materialen

Voor de bouw van een goede biologische geitenstal gebruiken wij duurzame basismaterialen, zoals RVS en hoogwaardig kunststof. Kunststof gebruiken we bijvoorbeeld voor de wanden voor optimale hygiëne. Binnen onze bio stallen voor geiten gaat dierenwelzijn en een gezonde bedrijfsvoering hand in hand. Voor meer informatie over onze bio stallen? Neem gerust contact op. 

Voldoen aan de SKAL normering

Onze biologische geitenstallen voldoen aan de SKAL normering en dat betekent dat ze verantwoord zijn in het verwerkingsproces van biologische producten in Nederland én Europa. Als biologische geiten houder kunt u er dus op vertrouwen dat onze bio stallen voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld.

Gerelateerde projecten

Drost

Geitenstal met Kunststof hok afscheiding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het